Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, anlaşmalı olarak tek celsede boşandı

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa’nın Marsilya kentinde evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, bugün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

2017 senesinde Fransa’nın Marsilya kentinde nikah masasına oturup, St. Tropez’de dillere destan bir düğünle dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti boşanmak için Silivri Adliyesine geldi.

Adliyeye aynı araçla gelen Subaşı ve Ilıcalı gülerek gazetecileri selamladı.

ACUN ILICALI’DAN İLK AÇIKLAMA

Adliye çıkışı basın mensuplarına konuşan Acun Ilıcalı, “İkimiz de üzgünüz, yürümedi. Hayırlısı olsun. Hayatta bir tek ölüme çare yok. İkimiz için de iyi günler olacak. İddialar olabilir, hepsi çirkin. Severek evlendik, yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz” dedi.

İÇERİ GİRİNCE YÜZLERİ DÜŞTÜ

Adliyeye aynı araçla gelen Subaşı ve Ilıcalı gülerek gazetecileri selamladı. Adliyenin içinde de görüntülenen ikilinin yüzlerinin asıldığı görüldü.

8 DAKİKADA BOŞANDILAR

Subaşı ve Ilıcalı 8 dakika süren duruşma ile boşandı.

Büyük aşk bitti! Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanıyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.