Açtı ağzını yumdu gözünü… Demet Akalın takipçisine ateş püskürdü!

Bir kullanıcı Demet Akalın’ın kendisine mesaj atmış gibi yazdığı “Fotoğraflarını görüyorum çok yakışıklısın canım. Biz konser için Adana’ya da geleceğiz haberin olsun.” mesajını görünce çileden çıktı. İğrenç mesajı gören Akalın, savcılığa başvuracağını belirterek takipçisine ateş püskürdü.

Bir Twitter kullanıcısı, Demet Akalın kendisine mesaj atmış gibi photoshop yaptı. Kurgu olduğu anlaşılan mesajda “Fotoğraflarını görüyorum çok yakışıklısın canım. Biz konser için Adana’ya da geleceğiz haberin olsun” yazıyordu.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Demet Akalın kendi ağzından atılmış gibi yayınlanan mesajı görünce açtı ağzını yumdu gözünü.

blank

“NAMUSUMLA DALGA GEÇİRMEM”

Akalın, “Asılıyormuşum bu çocuğa! Ulan yazımla sesimle kıyafetimle her şeyle dalga geçmenize gülerim ama namusumla dalga geçirmem. Savcılığa gidince de aynı delikanlılığı bekliyor avukatım. Sakın şaka yaptımla yırtarım sanma, güzel bir de tazminat davası açacağım sana. Seni terbiyesiz!” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.