“Acil Aşk Aranıyor”da işler karışıyor

Yapımcılığını, Med Yapım’ın üstlendiği “Acil Aşk Aranıyor” Pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.
Hakan İnan’nın yönettiği dizinin senaryosunu ise; Gökhan Horzum kaleme alıyor.

Acil Aşk Aranıyor’un 20. Bölümünde; Nisan, müstakbel kayınvalidesi Türkan’ın sevgisini kazanmaya çalışırken büyük bir yalanın içine düşer. Sinan’la gizli aşk yaşamak zorunda kalan Nisan, Türkan’ın hastanede işe başlamasıyla zor zamanlar yaşar. Zeynep ise Nisan’la işbirliği yaptığı için işini kaybetme tehlikesiyle karşılaşır. Nisan ve Sinan’ın Türkan’a gerçeği açıklaması hiç kolay olmayacaktır. Özgür’ün büyük sırrının ortaya çıkması an meselesidir, Zeynep’i kandırmak için yeni hamleler geliştirmek zorunda kalır. Ölmüş anneannesinin maaşını çekmek için hileye başvuran Abidin ise sürpriz bir şekilde yeni bir anneanneye sahip olacaktır.

“Acil Aşk Aranıyor”, heyecan dolu yeni bölümü ile 25 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.