ABD’ye kaçtığı iddia edilen Murat Başoğlu, Bodrum’da eşiyle birlikte ortaya çıktı

ABD’ye kaçtığı konuşulan Murat Başoğlu, önceki gün Bodrum Gündoğan’daki evinin bahçesinde görüntülendi. Başoğlu’nun alyansının hala parmağında olması dikkat çekti.

Öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile yaşadığı ilişkiyle gündemin ilk sırasına oturan Murat Başoğlu, uzun bir aradan sonra Gündoğan’da ortaya çıktı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yurtdışına çıkış yasağı getirilen Başoğlu’nun ABD’ye gittiği iddia edilmişti.

blank

UZUN GÖRÜŞMELER

Önceki gün evinin bahçesinde görüntülenen Başoğlu, telefon konuşması yaparken objektife yansıdı. Uzun telefon görüşmeleri gerçekleştiren Başoğlu’nun saçında ve sakalındaki beyazlar gözden kaçmadı.

Murat Başoğlu ile Gündoğan’daki evlerinde yaşamaya devam eden Hande Bermek, misafirlerini ağırlıyor. Önceki gün kapıda misafirlerini karşılayan Bermek’in evlilik yüzüğünü çıkarmadığı görüldü. Keyifli halleriyle dikkat çeken Bermek, uzun süre bahçede arkadaşlarıyla sohbet etti.(Hürriyet)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.