ABD Başkanı Barack Obama’nın kızı twerk dansı yaptı

ABD Başkanı Barack Obama’nın büyük kızı Malia katıldığı bir müzik festivalinde ‘twerk’ yaparken görüntülendi. Geçtiğimiz Perşembe günü başlayıp Pazar günü sona eren Lollapalooza müzik festivalinde tüm gözler 18 yaşına yeni giren Malia Obama’nın üzerindeydi.

Gizli Servis ajanlarının eşlik ettiği Malia’a her zamanki görüntüsünün dışına çıkarak yaşıtları gibi eğlendi ve müziğin tadını çıkardı.

OBAMA’NIN KIZININ TWERK YAPMASI ABD GÜNDEMİNDE

Ancak Malia’nın sosyal medyaya düşen dansları ABD’nin en çok konuşulanları arasına girdi. Rapçi Bryson Tiller’ı dinleyen Malia son dönemin popüler dansı ‘twerk’ yapması olay oldu.

Eteğini kaldırıp şortunu göstererek dans eden Malia’nın bu görüntüsü yabancı basında “Obama’nın büyük kızı dağıttı” haberlerinin yapılmasına neden oldu.

Liseden mezun olduktan sonra bir senelik mola veren Malia 2017’de Harvard Üniversitesi’nde eğitimine devam edecek. Malia’nın bu görüntülerine ailesinin ne tepki vereceği merakla bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=rJ0qMapv844

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.