A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başantrenör Guidetti ile yolları ayrıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu, 2017 yılından bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başantrenörü olan Giovanni Guidetti ile yapılan görüşme sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verildiğini duyurdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda başantrenör olarak görev yapan Giovanni Guidetti ile yolların ayrıldığını bildirdi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “2017 yılından bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımımızda başantrenör olarak görev yapan Giovanni Guidetti ile yapılan görüşme sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Detaylar daha sonra Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Giovanni Guidetti’nin beraber yapacağı basın toplantısıyla açıklanacaktır” ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.