5 gündür kayıp olan ünlü oyuncu Lindsay Perlman ölü bulundu

Yaklaşık 5 gündür kayıp olan ve her yerde aranan ünlü oyuncu Lindsay Perlman, ölü bulundu. Ölüm nedeni henüz açıklanmayan Pearlman’ın ölüm haberiyle yıkılan eşi “Yıkılmış durumdayım” şeklinde konuştu.

‘General Hospital’ dizisindeki rolüyle tanınan 43 yaşındaki oyuncu Lindsay Perlman, yaklaşık 5 gündür kayıptı ve her yerde aranıyordu. Kendisine günlerdir ulaşılamayan oyuncudan acı haber geldi.

ÖLÜ BULUNDU

Kayıp ilanı verilerek aranan oyuncu, Los Angeles’ta ölü bulundu. Oyuncunun ölümüne ilişkin açıklama yapan Los Angeles Polis Teşkilatı, sabah 08.30’da gelen bir ihbar üzerine olay yerine gittiklerini ve bir kadının cansız bedenini bulduklarını söyledi.

Adli Tıp’ın yaptığı inceleme sonucu cansız bulunan bedenin General Hospital dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Lindsey Pearlman’a ait olduğu anlaşıldı.

PEARLMAN’IN EŞİ: YIKILMIŞ DURUMDAYIM

Tam adı Lindsey Erin Pearlman olan oyuncunun eşi Vance Smith, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Polis Lindsey’i buldu. O öldü. Yıkılmış durumdayım” dedi. Oyuncunun menajeri Michael Chiaverini de “Çok üzgünüz” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.