46. Uluslararası Emmy Ödülleri’ne Türk damgası

New York’ta düzenlenecek olan 46. Uluslararası Emmy Ödülleri’ne Türkiye’den 2 dizi ve oyuncu Tolga Sarıtaş finale kaldı.

20 ülkenin yapımlarının değerlendirildiği 46. Uluslararası Emmy Ödülleri’nin adayları açıklandı. 19 Kasım’da New York’ta düzenlenecek olan etkinliğe Türkiye’den 3 proje dahil oldu. Listede Aslı Enver ve Özcan Deniz’in rol aldığı “İstanbullu Gelin” ile Tuba Büyüstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde oynadığı “Cesur ve Güzel”, ‘’En İyi Dizi’’ kategorilerinde adaylık kazandı. Buna göre iki dizi, Ouro Verde ve Paquita La Del Barrio dizilerine karşı yarışacak. “Söz”deki performansıyla konuşulan Tolga Sarıtaş “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne aday gösterildi. Sarıtaş, Brezilya, Kanada ve Danimarka’dan aktörlerle mücadele edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.