2022-Kaymakamlık Sınavı başvuruları başladı

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 18 Eylül tarihinde yapılacak İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuru kılavuzunun https://osym.gov.tr sitesinden yayımlandığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) – 18 Eylül’de yapılacak 2022-İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvurularının 9 Ağustos’a kadar alınacağı duyuruldu.

ÖSYM’den yapılan açıklamada sınavın 18 Eylül 2022’de Ankara’da gerçekleştirileceği belirtilirken, adayların başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceği bildirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.