200Hz ekran yenileme hızına sahip Excalibur 23.8″ Flat Monitör satışta!

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, güçlü donanımları trend tasarımlarla buluşturduğu ürünlerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Excalibur monitör ailesine şimdi de 200 Hz yenileme hızı, 1ms tepsi süresi ve fast IPS panel teknolojisine sahip 23.8” flat monitör eklendi. Kusursuz akıcılık ve hızlı hareket imkanı sağlayan Excalibur 23.8” flat monitör, fiyat – performans avantajı arayan oyun tutkunları ve profesyonellere maksimum ekran performansı sunmak için özel tasarlandı.

Rekabetçi oyunların heyecanını doruklarda yaşamak isteyen oyunseverler ile canlı ve doğru renk tonlarıyla verimli çalışmalara imza atmak isteyen profesyonellerin ortak arayışı güçlü monitörler oluyor. Zengin özelliklere sahip donanımların ulaşılabilir fiyatlarla buluştuğu monitörlere sahip olmak ise kullanıcılar için artık hayal olmaktan çıkıyor. Oyuncuların ve profesyonellerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan bu son teknoloji monitör fast IPS panel teknolojisi sayesinde yüksek görüntü kalitesi sunarak ekran deneyiminde maksimum performansı ile dikkat çekiyor.

Güçlü Performans 200Hz ile Buluşuyor

En yeni ekran teknolojilerini şık tasarımlarla buluşturan Casper, oyunda her zaman bir adım önde olmak isteyen oyuncular ve işlerini en iyi hız ve kalitede yapmak isteyen profesyoneller için tasarladığı Excalibur Flat monitörü 200Hz yenileme süresi ile hayranlık uyandırıyor. Profesyonel bir tasarımcı ile usta bir oyuncunun ortak ihtiyaçlarını, hızlı, kaliteli ve çerçevesiz, ince bir ekranla buluşturan Excalibur 23.8” monitör tüm zorlu oyunlarda ve tasarım programlarında maksimum hız ve performans sunarak, tüm beklentileri karşılamak için tasarlandı.

Excalibur 23.8” ile Renk Kaybı Olmadan İzleme Ayrıcalığı

Tüm kullanıcılar için en ideal seçeneklerden bir tanesi olan ve üstün teknolojik özelliklerinin yanı sıra işlevsel tasarımıyla hem oyun tutkunlarına hem de profesyonellere hitap eden Excalibur 23.8” monitörün birbirinden üstün özellikleri bulunuyor.

200Hz yenileme hızı, 1ms tepki süresi ve fast IPS panel teknolojisi ile çalıştırılabilir en iyi görsel ayarlarında oynamanıza imkan tanıyarak, her harekette anında tepki verebildiğiniz profesyonel bir oyun deneyimi sunuyor. Renkleri daha doğru bir şekilde yansıtabilen Excalibur 23.8” monitör, özellikle renklerle çalışan profesyonellere en iyi deneyimi sağlarken fast IPS panel teknolojisi sayesinde süper geniş izleme açısı sunmasıyla hiçbir renk kaybı yaşanmıyor. Excalibur 23.8’’ performans monitörü aynı zamanda sahip olduğu Fast IPS yüksek panel teknolojisi ile gölgelenme (Ghosting) sorununu neredeyse ortadan kaldırıyor. Görüntü ve renk kalitesinde en iyiyi sunmak için geliştirilen Excalibur 23.8” monitör, üç kenarı ince çerçeveli ekranı sayesinde geniş bir ekran deneyimi sunuyor.

Üstün Teknolojilerle Gerçekçi Deneyimler

En iyi deneyimi en konforlu şekilde sunabilmek adına tüm ekran teknolojilerini bünyesinde barındıran Excalibur’un 23.8” monitörü, bilgisayar ekran kartı ve ekranının birbiriyle sürekli koordineli çalışmasını sağlayan MD FreeSync™ ve NVIDIA® G-SYNC® teknolojisine, ekranda oluşan titreşimleri engelleyen titreme önleme özelliğine sahip.

Göz sağlığının korunması için geliştirilen Anti Flickering (titreme önleyici) özelliğine sahip Excalibur 23.8” monitör arka planda oluşan titreşimleri engeller. Low Blue Light (düşük mavi ışık) teknolojisi sayesinde ekrandan gelen zararlı ışınları minimalize ederek gözdeki yanma ve yıpranmaları azaltıyor. Düşük mavi ışık teknolojisi sayesinde Excalibur 23,8’’ Flat monitör sizlere keyifli ve sağlıklı bir deneyim yaşatacak.

Casper Excalibur’un yüksek performanslı ve trend tasarımlara sahip 23.8” monitörüne https://www.casper.com.tr/monitor/excalibur-238-monitor-1 linkinden ulaşabilirsiniz.

Casper Hakkında:

Türkiye’nin teknoloji alanında dünyadaki en önemli temsilcilerinden ve Türkiye’de dijital dönüşüme yön veren lider markalarından Casper, 1991 yılında faaliyetlerine başladı. 34.500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük bilgisayar üretim tesislerinden birine sahip olan Casper, tüm ürünlerin tasarım ve ARGE süreçlerini kendi mühendisleri ile yürütüyor ve yıllık 1 milyon üretim yapabilme kapasitesine sahip. Uluslararası beğeni kazanan tasarım, malzeme ve renk seçimlerini tasarım ekibi ile yürüten Casper, Türkiye’de tüketiciye özel üretim yapma becerisi olan tek bilgisayar üreticisi olarak kullanıcılara yüzlerce çeşit konfigürasyon imkânı sunuyor.

Global çapta kalite ve teknolojiye sahip ürünlerini, geniş hizmet ağı ve yerel üretim avantajlarıyla birleştiren Casper; VIA, Nirvana ve Excalibur markalarıyla akıllı telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan mini PC’lere kadar uzanan geniş ürün gamı ile Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük ediyor. Türkiye’nin tek teknoloji tabanlı ödülü olan Tech Brands Turkey’i üst üste 4 kez kazanan Casper, halk jürisi ile belirlenen Türkiye’nin bütünleşik pazarlama ödülü The ONE Awards’da da teknoloji üreticisi kategorisinde yılın en itibarlı markası ödülünün de sahibi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.