“Old Spice” Kişisel bakımına önem veren erkeklerin ilk tercihi

Erkek bakımının vazgeçilmezi Old Spice’tan ferahlatan davet.

Kişisel bakımına önem veren erkeklerin ilk tercihi Old Spice, 16 ROOF Swissotel The Bosphorus’ta düzenlediği akşam yemeğinde influencer ve televizyon dünyasının sevilen isimleri Serkan Tınmaz, Kaan Miraç Sezen, Ulvi Kahyaoğlu, Tunahan Ak, Anıl Berk Baki, Bulut Özdemiroğlu, Can Akengin, David Gündüz, Erol Dinçoflaz, Sefa Çağlar, Ömer Vural, Uğur Kardaş ve Yiğit Dikmen ile bir araya geldi.

Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası Old Spice, 23 Ağustos Çarşamba günü 16 ROOF Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirdiği özel akşam yemeğinde farklı kokulara sahip ürün serileri ile ferahlığın tadını çıkardı. Tanınan ve sevilen influencerların yer aldığı yemekte davetliler Old Spice’ın benzersiz konulara sahip en sevilen serilerini deneyimlerken 16 ROOF Swissotel’in ferah atmosferinde keyifli saatler geçirdi. Her sabah güne ferah bir başlangıç sağlayan 3’ü 1 arada duş jeli, gün boyu ferahlık sunan stick deodorantlar ve gün içinde anında tazeleyen sprey deodorantlar ile her günü baştan sona kapsayan ferahlık rutini sayesinde Old Spice serileri erkeklerin her koşulda ilk tercihi oluyor. Etkinlik boyunca deneyimlenen ürünler arasında katılımcıların favorileri ise okyanus ve narenciye kokularıyla öne çıkan Captain serisi ile sandal ağacı ve amber kokularıyla dikkat çeken Whitewater serisi oldu.

blank

P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya Güzellik Marka Direktörü Esra Erdoğan, açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte şunları söyledi; “Old Spice olarak ilk günden beri en büyük motivasyonumuz kişisel bakımına önem veren erkeklerin en ferah kurtarıcısı olmak. Bugün de hem Old Spice markasını sizlere daha yakından tanıtmak hem de yaz sıcaklarında en çok ihtiyaç duyulan ferahlığın altını tekrar çizmek için bir aradayız. Old Spice, önümüzdeki dönemde keyifli işler, etkinlikler, geniş ürün yelpazesi ve yepyeni ürünlerle hayatınıza ferahlık katmaya devam edecek.”

Old Spice’ın düzenlediği keyifli akşam yemeğine katılım gösteren isimler arasında Serkan Tınmaz, Kaan Miraç Sezen, Ulvi Kahyaoğlu, Tunahan Ak, Anıl Berk Baki, Bulut Özdemiroğlu, Can Akengin, David Gündüz, Erol Dinçoflaz, Sefa Çağlar, Ömer Vural, Uğur Kardaş ve Yiğit Dikmen de yer aldı.

Old Spice Hakkında

Modern erkeğin kişisel bakım sürecinde her daim yanında olmayı amaçlayan ikonik marka Old Spice; sprey, stick ve jel deodorant, tıraş sonrası losyonu ve 3’ü 1 arada duş jelinin bulunduğu farklı koku serisini tüketicileri ile buluşturmuştur. Tüketicileriyle alışılmışın dışında ve eğlenceli bir bağ kuran Old Spice, çok çeşitli kokular içeren geniş ürün gamı ile erkek bakımında vazgeçilmez marka olmayı hedeflemektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.