19 Mayıs Kemalpaşa’da Coşkuyla Kutlandı

Kemalpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yıldönümünü düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, dün akşam 20:30’da Kemalpaşa Belediyesi Mehmet Ali Özdoğru Tesisleri önünden fener alayı yürüyüşü ile başladı. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın katılımı ile bando takımı eşliğinde Atatürk Bulvarı üzerinden ilerleyen kortej vatandaşların yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılandı. Başkan Karakayalı, evlerinin balkon ve camlarından marşlara eşlik eden vatandaşları tek tek selamladı. Kemalpaşa Rekreasyon Alanı’nda Kemalpaşa Belediyesi Spor Birimi tarafından hazırlanan gösteriler eşliğinde süren etkinlikte Cimnastik, Bale, Halk Dansları Topluluğu, Kickboks, Çocuk Zumba, Judo, Kule Show ve Müzik Şöleni gecenin coşkusunu en üst seviyeye çıkardı.

‘’BÜYÜK BİR İRADE VE MÜCADELENİN SONUCUDUR’’

Programda konuşan Başkan Karakayalı, ‘’ 1919 yılı Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı yıldır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 günü çıktığı bu büyük yürüyüş, yine büyük bir irade ve mücadelenin sonucu olarak vatanın kurtarılmasını sağlamıştır. Bugün bizlerin omuzlarında olan yük büyük fedakarlıklar sonucu elde edilen kazanımlara sahip çıkmaktır. Hangi şartta olursa olsun, Atatürk İlke ve İnkılapları’nın yılmaz birer savunucusu olacağız. Böyle önemli bir günde bizlerle bu coşkuyu paylaşan, emek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.