Dünya ve Türkiye Şampiyonu VakıfBank, Şampiyonlar Ligi finali için Slovenya’ya gitti

Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı VakıfBank, ülkemize yeni bir zafer getirmek için Slovenya’ya ulaştı. Sarı-siyahlılar CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde Imoco Conegliano ile karşı karşıya gelecek.

Bu sezon FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda, AXA Sigorta Kupa Voley’de, Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda ve Misli.com Sultanlar Ligi’nde zafere ulaşan VakıfBank, muhteşem sezonunu taçlandıracak son zafer için Slovenya’ya ulaştı.

Sezonu 5 kulvarda 5 şampiyonluk ile tamamlamak adına son adımı atmak üzere sahaya çıkacak olan VakıfBank, aynı zamanda CEV Şampiyonlar Ligi’ni de 5. kez kazanarak rekorlarına bir yenisini daha eklemek için mücadele edecek.

22 Mayıs Pazar günü, Slovenya’nın Ljubljana kentinin ev sahipliği yapacağı CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde İtalya temsilcisi Imoco Volley Conegliano ile karşılaşacak VakıfBank “Avrupa’nın en büyüğü” unvanının sahibi olmak için sahaya çıkacak.

Neslihan Demir Güler: “Bu sezonu ‘kusursuz sezon’ yapmak için verdiğimiz emeklerin karşılığını alacağımıza inanıyoruz”

Seyahat öncesinde açıklamalarda bulunan VakıfBank Genel Menajeri Neslihan Demir Güler, sezonu Şampiyonlar Ligi zaferi ile noktalamak istediklerini belirterek “Sezon boyunca büyük heyecanlar ve sevinçler yaşadık. Tüm kulvarlarda en fazla maça çıkan takımız. Artık önümüzde kazanmamız gereken sadece bir maç kaldı. Bunu da kazanarak ülkemize yeni bir kupa daha getirmek istiyoruz. Slovenya’da son hazırlıklarımızı yapıp her bakımdan en iyi şekilde sahaya çıkacağız. Bu sezonu ‘kusursuz sezon’ yapmak için verdiğimiz emeklerin karşılığını alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

VakıfBank 4 şampiyonluk ile CEV Şampiyonlar Ligi’ni en çok kazanan iki takımdan biri durumunda. Ayrıca, sarı-siyahlılar Şampiyonlar Ligi’nde 8. kez finalde boy göstererek bu alandaki rekorunu perçinlemiş olacak. Geçtiğimiz sezon da CEV Şampiyonlar Ligi finalinde kozlarını paylaşan iki ekip bu sezon Ankara’da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde karşılaşmış ve mücadeleyi kazanan taraf VakıfBank olmuştu. Sarı siyahlılar böylelikle CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’ne “Son Dünya Şampiyonu” apoleti ile çıkacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.