“Zümrüdüanka Dizisi” Fox Tv’de başlıyor

Ekranlar yeni bir diziyle daha tanışmak üzere. Pastel Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve uzun süredir merakla beklenen Zümrüdüanka Dizisi’nin yayın tarihi belli oldu!

2020 yılı yeni diziler ve yeniyapımlarla başladı desek yeridir. televizyonlarda ocak yayın döneminin başlamasıyla birlikte erken final yapan dizilerin yerine yeni diziler bir bir yayına girmeye başladı. Bu dizilerden biri de bu sene dizilerinde umduğunu pek fazla bulamayan Fox Tv’de ekrana gelecek olan Zümrüdüanka dizisi.

YouTube video

Zümrüdüanka, Pastel Film tarafından hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Evrim Doğan, Simge Selçuk, Ayten Uncuoğlu, Hatice Arslan, Deniz Hamzaoğlu, Selim Bayraktar, Serhat Özcan gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmenliğini Cemal Şan üstlenirken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor. Tanıtımları yayınlanmaya başlayan ve yayıncı kanal Fox Tv büyük beklentiler içinde olduğu dizi Kapadokya’nın doğal güzellikleri içinde çekiliyor. Uzun süredir hazırlıkları süren ve izleyicinin heyecanla beklediği dizinin yayın tarihi ise sonunda belli oldu. İşte detaylar!

Zümrüdüanka’nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Pastel Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve seyircinin merakla beklediği ve hakkında çok fazla bilgi bulunmayan Zümrüdüanka dizisinin yayın tarihi belli oldu. Tanıtımları yayınlanmaya başlayan ve yayınlanan fragmanları oldukça büyük beğeni toplayan dizinin yayın tarihi olarak 25 Ocak Cumartesi günü belirlendi. Her ne kadar bu günde reyting rekorları kıran ve seyirci tarafından çok sevilen Show Tv’nin Kuzey Yıkdızı Dizisi olsa da Zümrüdüanka’nın bu günde kendine bir yer edinmesi bekleniliyor. Zümrüdüanka’nın yayınlanan tanıtımlarının sosyal medyada oldukça beğenilmesi ise hem yapımcı şirketi hem de kanalı memnun etmiş durumda.

Zümrüdüanka Dizisi Konusu!

Gerçek aşklar küllerinden doğar mottosuyla seyirci karşısına çıkacak olan Zümrüdüanka dizisinin imkansız bir aşkı anlatacağı düşünülüyor. Dizinin konusuyla ilgili bir bilgi kanal ve yapımcı firma tarafından verilmemiş olsa da dizinin yayınlanan mottosundan anlaşıldığı kadarıyla birbirini seven iki kişinin imkansız bir aşkın içinde yer alacakları ve aşklarının önüne çıkan engelleri aşmaya çalışırken bu uğurda büyük mücadele verecekleri tahmin ediliyor. 25 Ocak 2020 Cumartesi akşamı Fox Tv’de saat 20.00’da ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.