Zuhal Topal’dan evlilik programlarının yasaklanmasına açıklama

Zuhal Topal, evlilik programlarının yasaklanmasına dair yarın açıklama yapacak.

Evlilik programı Zuhal Topal’le’yi sunan Zuhal Topal, yeni yayınlanan Kanun Hükmünde Kararnamelere yönelik sessizliğini şimdilik koruyor.

Evlilik programlarının dün yayınlanan KHK ile yasaklandığı iddiaları gündemin zirvesindeki yerini koruyor.

İddiaları haber siteleri ve sosyal medya üzerinden takip eden vatandaşların bir kısmı evlilik programlarının kaldırılmasının çok iyi olacağını düşünürken birçok kişi de yasaklara tepkisini yazdıkları mesajlarla gösterdi.

Konuyla ilgili olarak sözcü’ye Zuhal Topal’ın ekibinden bir açıklama yapıldı. Açıklama da şu ifadeler kullanıldı:

“Şu an Zuhal Topal Kıbrıs’ta bulunmaktadır. Pazartesi (yarın) öğle saatlerinde İstanbul’da olacak ve bir fikir alışverişinin ardından gerekli açıklamalar yapılacaktır. Zuhal Topal, Star TV’de hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal’le programının sadece sunucusudur. Bir karar alınacaksa bu yapımcı ve kanal yöneticilerinin inisiyatifindedir. Eğer KHK ile evlilik programları yasaklandıysa zaten bu konuda yapılacak bir şey kalmıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.