Zuhal Olcay, sevenleriyle buluştu!

Zuhal Olcay, büyüleyici sesi ve sevdiğimiz şarkılarıyla Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 26 Şubat’ta Zorlu PSM’de sahne aldı

Türkiye’nin en önemli oyuncu ve yorumcularından Zuhal Olcay, 26 Şubat Çarşamba, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında ilk defa Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.

Bu konser için Zuhal Olcay, geçmişin izlerini taşıyan müzikallerden, tangolardan ve kendi şarkılarından, herkesin kalbine dokunan özel bir repertuvar hazırladı.

Zuhal Olcay’ın hayalet perdede film ve müzik yaşamının kesitlerinin gösterildiği özel video esnasında orkestra da ‘Yalnızlığım’ı çalarak eşlik etti. Perde kalktıktan sonra, konserin açılışını uzun süredir söylemediği ‘Oyuncu’ ile yapan Olcay; Ağlıyor İstanbul, Söyleyemedim, Sevda Kuşun Kanadında, Yine Akşam gibi şarkılarıyla devam etti.

blank
Zuhal Olcay

Zuhal Olcay müzikal zenginliği olduğu kadar şıklığı ile de göz doldurdu. Olcay’ın sahnede giydiği kıyafeti yakın arkadaşı Ümit Ünal hazırladı.

Güvenç Dağüstün, iki solo şarkı haricinde konserde Lüküs Hayat, I’d be Suprisingly Good For You, Pervane, Güller ve Dudaklar’da Zuhal Olcay’la düet yaptı. ‘Tango’ şarkısında Olcay’a sahnede iki çiftte dansları ile eşlik etti.

3 saate sahnede ekibiyle beraber eşsiz bir müzik ziyafeti sunan Olcay, finali Güller ve Dudaklar ile yaptı.

Yayınlanan her albümüyle hayran kitlesini genişleten Zuhal Olcay, müziği ve sahnesi ile kendi yarattığı atmosferle kariyerinin en harika günlerini yaşıyor. Bugüne kadar ‘Pervane’, ‘Yalnızlığım’, ‘İyisin’, ‘Dünden Önce Yarından Sonra’ gibi sayısız şarkıyı Olcay, eşşiz ve taklit edilemez vokaliyle müzik arşivlerinde yer etmesini sağladı.

Kariyerine sekiz solo albüm, 29 film, 16 tiyatro oyunu sığdıran Zuhal Olcay ilk solo albümü ‘Küçük Bir Öykü’yü 1989 yılında, son albümü ‘Başucu Şarkıları 3’ü ise 2015 yılında yayınladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.