Zorlu PSM’de Bu Hafta; 1-7 Ağustos

Zorlu PSM bu hafta, yazın coşkusunu açık havada çıkarmak isteyenler için Vestel Amfi’deki etkinliklerini tüm hızıyla sürdürürken “İbrahim Selim ile Bu Gece” programından TuzBiber stand up şovu’na “Akıllı Hayat Sinema Günleri’’nden Başka Sinema Film Gösterimleri’ne kadar birçok etkinlik Zorlu PSM’nin eşsiz atmosferinde sizleri bekliyor.

DJ EVENT: MFY & ALI OZEL // 1 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 18.00

Müzik, dans, eğlence, film gösterimleri, spor müsabakaları ve çok daha fazlası yaz boyunca Vestel Amfi’de! Zorlu PSM’nin gözde açık hava mekanı Ağustos ayını MFY ve Ali Özel’in DJ performansıyla karşılıyor. Enerjik setleriyle dikkat çeken MFY & Ali Özel, 1 Ağustos akşamı Zorlu PSM Vestel Amfi’de!

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00

Etkinlik: 18.00

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 1 AĞUSTOS // 100 STUDIO // 21.00

İbrahim Selim’in renkli sunumu, birbirinden değerli konukları ve dinamik seyircisiyle dosta kahkaha, düşmana elem vermeye geliyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” 1 Ağustos’ta 100 Studio sahnesinde seyircileriyle buluşuyor. Her hafta sürpriz bir konuğun katılacağı programda müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına doyacağız.

Kapı Açılış: 19.30

İbrahim Selim ile Bu Gece: 21.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺330,00

Öğrenci: ₺143,00

Balkon: ₺220,00

TuzBiber // 2 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 21.00

Türkiye’de stand-up komedi kültürünün yaygınlaşmasını amaçlayan komedi kulübü TuzBiber, 2 Ağustos’ta Vestel Amfi’de! 2015’ten bu yana düzenlediği Açık Mikrofon geceleri ile sahnelerini stand-up komedi yapmak isteyen herkese açan TuzBiber, ayrıca düzenlediği özel gecelerde de komedyenleri seyirciler ile buluşturmayı başardı. TuzBiber dijital platformlarda içerik üretmeye devam ederken, sahnemizde ağırladığımız komedyenlerimiz ise şaka defterlerini doldurmayı sürdürüyor.

MC: Engin Türkoğlu

İstiklal Akarsu

Çağla Alkan

Caner Omur

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00

TuzBiber: 21.00

BAŞKA SİNEMA FİLM GÖSTERİMLERİ: FAKAT MÜZEYYEN BU DERİN BİR TUTKU // 3 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 21.00

Kendi deyimiyle, “henüz hiçbir kitabı yayınlanmamış yazar” Arif tam da kadınları ve aşkı anlamaya çalıştığı bir sırada Müzeyyen’e rastlar. Arif kadınların kendisinden hep bir şeyler beklemesinden bıkmıştır, Fakat Müzeyyen çoktan kendi hayatını kurmuştur… Arif’e göre, kadınlar kendilerinden söz etmeyi severler, Fakat Müzeyyen hep Arif’i konuşturur… Müzeyyen saçlarını kendisi keser, iyi bir kadın olmak istemez, konuşurken gözlerini kaçırmaz… Bir yandan kitabını bitirmeye çalışan Arif bir yandan da Müzeyyen’in gizemli ve tutkulu dünyasında dolaşır. Sonunda Müzeyyen Arif’e büyük acılar ve bu acıların içinde de aradığı cevapların bazılarını verecektir.

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00

Başka Sinema Film Gösterimi: 21.00

AKILLI HAYAT SİNEMA GÜNLERİ: HONEYLAND // 4 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 21.00

Hatice Muratova Balkanlar’ın sarp dağlarında terk edilmiş bir köyde annesiyle birlikte yaşıyor. Geçimini yabani arıcılıkla sağlıyor, fakat arıların payını da gözetiyor, hatta arılarla konuşuyor, onlara şarkılar söylüyor. Piyasa denen kentli canavara, birden köylerine taşınıp para kazanmak için gözünü arılarına diken aileye ve doğaya karşı büyük bir mücadele yürütmek zorunda. Çekimleri üç yıl süren bu film insan-doğa ilişkisi üzerine düşünmek için önümüze yeni bir ufuk açıyor.

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00

Etkinlik: 21.00

DJ EVENT: ŞEVVAL KILIÇ // 5 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 19.00

Setlerinde teknodan Kamuran Akkor’a kadar geniş bir yelpazeye yer verirken techno ve house türevlerini çalmayı seven Şevval Kılıç, 5 Ağustos’ta Vestel Amfi’de! Şevval Kılıç, 2014 yılından beri aktif olarak sürdürdüğü DJ’lik kariyerinde birçok yerel organizasyonda ve yurtdışında önemli etkinliklerde yer aldı. Hala İstanbul ve Berlin’de önemli mekanlarda ve etkinliklerde çalmaya devam ediyor.

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00

Etkinlik: 19.00

DJ EVENT: KONURALP // 6 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 19.00

Müzik, dans, eğlence, film gösterimler, spor müsabakaları ve çok daha fazlası yaz boyunca Vestel Amfi’de! Konuralp, 6 Ağustos’ta Vestel Amfi’de!

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00

Etkinlik: 19.00

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.