Zorlu PSM bu hafta Duman’ı ağırlıyor

Her hafta ayrı bir müzik ziyafetine ev sahipliği yapan Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndeki ‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’’ 29 Mart’ta ‘Sahne Üstü Ayakta Konser’ düzeninde başarılı rock müzik grubu Duman’ı ağırlıyor.

Salı günlerini müzikle buluşturan Zorlu PSM’deki Vestel Gururla Yerli Konserleri’nin bu haftaki konuğu Duman. Eğlenceli ve coşkulu sahne performanslarıyla tanınan ve 2000’lerin başından bu yana gençlerin sevgilisi haline gelen Duman, hem sevenleriyle buluşmak hem de Pasaj Müzik etiketli son albümü ‘Darmaduman’ ile hayranlarına yeniden merhaba demek için Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde Sahne Üstü ve Ayakta Konser düzeninde izleyenlere müzik ziyafeti sunacak. Zorlu PSM Ana Tiyatro’da konseri “ayakta” izleyecek olan seyirciler, 1,750 metrekarelik “dev sahne üzerinde” muhteşem bir tecrübe yaşayacak.

Duman:
Tarih: 29 Mart Salı
Saat: 21:00
Bilet Fiyatı: 60 TL (tam), 40 TL (öğrenci)
Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Ana Tiyatro, Sahne Üzeri ve Ayakta

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.