‘Zorla Güzellik Olmaz’ yeni sezon boyunca tiyatroseverlerle buluşacak

Yapımını BKM’nin üstlendiği komedi oyunu ‘Zorla Güzellik Olmaz’ın ilk oyunu alkışlar eşliğinde sahnelendi. BKM Tiyatro’da sahnelenen ‘Zorla Güzellik Olmaz’ seyirciden tam not aldı. Kadrosunda ve ekibinde birbirinden yetenekli isimlerin bir araya geldiği, kadın hakları ve cinsiyet eşitsizliğini komik bir dille anlatan ‘Zorla Güzellik Olmaz’ yeni sezon boyunca tiyatroseverlerle buluşacak.

Yönetmenliğini Celal Tak’ın üstlendiği, Ali Erkan Ersezer’in metnini yazdığı oyunun kadrosunda Neslihan Yeldan, Sinem Uslu, Fatma Toptaş, Gümeç Alpay, Gülçin Hatıhan, Kayra Sır, Melisa Bostancıoğlu, Ayhan Bozkurt, Aytek Önal yer alıyor.

blank

Yoğun ilgi gören prömiyerde seyirciler arasında Ahmet Ümit, Celil Nalçakan, Tolga Tekin, Onur Büyüktopçu ve Zeynep Beşerler de vardı. Oyun sonunda dakikalarca alkışlanan oyuncular ilk oyun geleneği olarak sahneden emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

‘Zorla Güzellik Olmaz’ baskıcı bir sistemin içinde sıkışmış sıradan kadınları ve sıradan bir kadının sisteme baş kaldırmasıyla nelerin değişebileceğini, geleceğin dünyasından komik bir üslupla sahneye taşıyacak.

Mekan:

BKM Tiyatro

Yeni Tarih:
1 Aralık Perşembe Saat: 20.30

Oyun Künyesi

Yönetmen: Celal Tak

Yazar: Ali Erkan Ersezer

Yrd. Yönetmen: Kerem Muslugil

Yapım Koord: Emre Can Yuva

Reji Asistanı: Bahar Selvi

Sanat Yön: Gölge

Müzik: Bandista / Atilla Özdemiroğlu

Işık: Yakup Çartık

Cast Direktörü: Gülden Avşaroğlu (Blacklistt)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.