‘Zorla Güzellik Olmaz’ BKM Tiyatro’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor

Yapımını BKM’nin üstlendiği, distopik komedi oyunu ‘Zorla Güzellik Olmaz’, kasım ayı itibariyle sezon boyunca BKM Tiyatro’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Celal Tak’ın üstlendiği, Erkan Ersezer’in kaleme aldığı ‘Zorla Güzellik Olmaz’ın oyuncu kadrosunda Neslihan Yeldan, Sinem Uslu, Fatma Toptaş, Gümeç Alpay, Gülçin Hatıhan, Kayra Sır, Melisa Bostancıoğlu, Ayhan Bozkurt, Aytek Önal yer alıyor.

blank

‘Zorla Güzellik Olmaz’ baskıcı bir sistemin içinde sıkışmış sıradan kadınları ve sıradan bir kadının sisteme baş kaldırmasıyla nelerin değişebileceğini komik bir üslupla sahneye taşıyacak. Seyirciyi hayli tartışmalı bir alanda düşünmeye sevk edecek bu çarpıcı oyun, birbirinden yetenekli kadın oyuncularının performanslarıyla da çok konuşulacak.

‘Zorla Güzellik Olmaz’, ilk oyunuyla 24 Kasım Perşembe BKM Tiyatro’da, biletler Biletix’te…

Oyun tarihleri:

24 Kasım Perşembe Saat: 20.30

01 Aralık Perşembe Saat:20.30

Mekan:

BKM Tiyatro

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.