Zlatan Ibrahimovic’in oğlu babasının transferini ortaya çıkardı

Zlatan Ibrahimovic–Manchester United flörtünde yeni bir detay ortaya çıktı. Euro 2016’dan önce Zlatan Ibrahimovic’in Manchester’da ev baktığı haberlerinin ardından bu kez transferin bittiğini doğrulayan ilginç bir resim sızdırıldı.

Sporcope’da yer alan habere göre, Ibrahimovic’in oğlu Maximilian’ın Manchester United’ın yeni sezon deplasman forması üzerindeyken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada dolaşmaya başladı. Zlatan Ibrahimovic’in Paris Saint Germain’de oynadığı dönemde kulübün altyapısı takımları ile maçlara çıkan Maximilian’ın Manchester United forması giymesi imzaların atıldığına ilişkin iddiaları kuvvetlendirdi.

Maximilian

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.