Zlatan İbrahimovic sorulan ‘Türkiye’ sorusuna derslik cevap verdi

İsveç Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Zlatan İbrahimovic, Türkiye’de yaşanan terör olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray-Fenerbahçe derbi mücadelesinin terör ihbarı nedeniyle ertelenmesinin ardından şimdi gözler A Milli Takım’ın İsveç ile oynayacağı karşılaşmaya çevrilmiş durumda.

24 Mart’ta Antalya’da İsveç’i ağırlayacak olan Türkiye’de maçın ertelenmesi ihtimalleri konuşulurken İsveç’in süper yıldızı Zlatan Ibrahimovic, bu maçla ilgili açıklamada bulundu.

İsveç basınına konuşan Ibrahimovic, Paris’te de yakından şahit olduğu terör olaylarına bu kez Türkiye’de de yakın olacağının hatırlatılması ile ilgili soruya barış mesajıyla karşılık verdi.

”İNSANLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ”

Ibrahimovic, Galatasaray-Fenerbahçe maçının ertelenmesi ve Perşembe günü Türkiye’de oynanacak maçla ilgili yorumunda, “Buradan gelişmeleri tam olarak takip edemedim. Ancak biz futbol oynayarak insanların yüzünü güldürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

”TERÖRÜN PENÇESİNDE OLAN BİR ŞEHİRDE YAŞIYORUM”

Yıldız oyuncu Paris’ta yakından şahit olduğu terör belasına ilişkin yaptığı yorumda terörün futbolla bağdaştırılamayacağını belirterek, “Terörün pençesinde olan bir şehirde yaşamanın ne demek olduğunu biliyorum ve sporu teröre karşı bir güç olarak kullanmalıyız.” sözlerini kullandı.

Terör olayları nedeniyle İsveç basını Milli Takımları’nın Türkiye ile oynayacağı hazırlık maçını bir kat daha önemseyerek takip ederken maçın akıbeti ile ilgili kararın son güne kadar değişebileceği ifade ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.