Ziynet Sali’nin aşktan yana yüzü gülmüyor

Daha önce aranjör sevgilisi Anthony Marshall evli çıkan güzel şarkıcının yeni aşkının da evli, hatta dolandırıcılıktan sabıkalı olduğu iddia edildi.

Kendisinden 13 yaş küçük eski kaleciyle aşk yaşayan Ziynet Sali yine hayal kırıklığına uğrayacak. Yıllardır gönül kapısı kapalı olan ve verdiği her röportajda “Artık evlenip aile kurmak istiyorum” diyen 42 yaşındaki güzel şarkıcı yaz aylarında Anthony Marshall ile birlikteliğinde amacına ulaştığını zannetmişti. Fakat Londra’da yaşayan ünlü aranjörün evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıkmıştı.

PROFESYONEL DEĞİL AMATÖR FUTBOLCU

Yaşadığı şokun ardından bu kez de gönlünü kendisinden 13 yaş küçük bir futbolcuya kaptıran Ziynet Sali yılbaşına bir kaç gün kala aşkını ilan edercesine İstanbul sokaklarında onunla gezip tozmaya başlamıştı. Fakat iddiaya göre, genç adamın spor hayatı amatör ligden ibaret, bir kaç yıl önce Gülsuyuspor’la anlaşmak üzereyken sonuca varamayan kaleci o günlerde ‘nitelikli dolandırıcılık’tan yargılanmış.

DAVA SONUCUNDA PARA CEZASI ALMIŞ

İddiaya göre Anadolu Adliyesi’nde dolandırıcılıktan yargılanan genç adam para cezasına çarptırılmış, üstelik o dönem evli ve bir çocuk babasıymış. İddialar doğruysa ve genç adamın evliliği halen daha sürüyorsa Ziynet Sali’yi yine büyük bir hayal kırıklığı bekliyor…

HAYAL KIRIKLIĞI

Şarkıcı Ziynet Sali Ağustos ayında tanıştığı aranjör Anthony Marshall’la bütün bir yazını geçirmiş ardından sevgilisinin evli olduğu gerçeğiyle yüzleşmişti. İki çocuk babası Anthony’le hiç zaman kaybetmeden ayrılan güzel şarkıcı iddiaya göre ikinci kez aynı kaderi yaşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.