Ziynet Sali’den düğün öncesi romantik düet

Kuzey Kıbrıs doğumlu sanatçı Ziynet Sali, pazar günü yapılacak düğününden bir gün önce Merit Royal Hotel sahnesinde hayranlarının karşısına çıktı. Ünlü sanatçı seslendirdiği şarkılar, dansları ve enerjisiyle hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşatırken, nişanlısı Erkan Erzurumlu’nun da eşlik ettiği şarkılarda büyük alkış aldı.

Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak alanında sahne alan Ziynet Sali, pazar günü yapılacak düğünü öncesinde bir konser verdi. Pop müziğin başarılı isimlerinden Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, repertuarında hem duygusal hem de hareketli şarkılara yer vererek sevenlerini mest etti. Sahneye son günlerde akustik versiyonu ile zirvede yer alan “Bana da Söyle” şarkısıyla çıkan Ziynet Sali, şarkısını söylerken hayranları hep bir ağızdan eşlik etti.

blank

Albümlerinde olan eserlerine yer veren Sali’ye bazı şarkılarında nişanlısı Erkan Erzurumlu da eşlik etti. “Aşkı içinizde yaşayın. Aşk güzel bir şey. Aşk her zaman olmalı” diyerek nişanlısı Erkan Erzurumlu’ya, ‘Dünyaya bir daha gelsem sevgilim, arar bulurum yine seni severim’ şarkısını seslendirdi. Ardından nişanlısı Erzurumlu’yu dansa davet etti. Gecenin sonunda Rumca ve İspanyolca şarkılar da söyleyen Ziynet Sali, göstermiş olduğu performanstan sevenlerinden tam not aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.