Ziynet Sali ve Soner Sarıkabadayı’dan coşkulu “Dut ve Peynir Festivali”

Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi’nde bu yıl 18’incisi düzenlenen ‘Dut ve Peynir Festivali’ renkli görüntülere sahne oldu. İki gün boyunca süren, farklı etkinlik ve yarışmaların yapıldığı ‘18. Çemişgezek Dut ve Peynir Festivali’nde Ziynet Sali, Soner Sarıkabadayı ve Ender Balkır da konser verdi.

Sanatçılar, 3 bin nüfuslu Çemişgezek’te kendilerini dinlemeye gelen 5 bin kişilik kalabalığı görünce şaşırdı. Çevre ilçelerden de gelenler olunca konserlerde izdiham yaşandı. Soner Sarıkabadayı “Ben bu kadar kalabalık beklemiyordum. Çok şaşırdım şu an burada ilçenin nüfusundan fazla dinleyici var. Ayağınıza sağlık” dedi.

Ziynet Sali ise gecenin finalinde dinleyiciler arasındaki çocuklardan bir koro oluşturarak şarkılarını onlarla birlikte söyledi. Sali “Çocuklara iyi bakmak lazım, mutlu bir gelecek yetiştirmek istiyorsak mutlu çocuklarımız olmalı. Çocuklar siz mutlu olun gerekirse eve de gelip size şarkı söylerim¨ dedi.

blank

MEHMETÇİK’E MORAL ZİYARETİ

Elazığ’dan Çemişgezek’e feribotla geçen Soner Sarıkabadayı, güvenlik nöbeti tutan Tunceli Çemişgezek Feribot İskelesi Jandarma Noktası askerlerini görünce minibüsünden inip nöbet tutan Mehmetçikler ile sohbet ederek moral ziyareti yaptı.

5 BİN KİŞİNİN ŞAHİTLİĞİNDE SÖZLEŞME

Soner Sarıkabadayı, yeni R&B kadın yıldızı Yase ile sahnede PDND müzik sanatçısı sözleşmesini 5 bin kişinin önünde imzaladı. Sarıkabadayı ¨Sözleşmenin en büyük şahidi sizlersiniz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.