Ziynet Sali, sonunda kabul etti!

Müzik çalışmalarını karantina sürecinde de devam ettiren şarkıcı Ziynet Sali, geçen gün profesyonel fotoğraf çekimleri gerçekleştirdi. Sali, sonrasında karavanından paylaşımda bulundu ve kilo aldığı yönünde yorumlarla karşılaştı.

Yaptığı evlilik sonrasında fazlaca ortalarda görünmeyen şarkıcı Ziynet Sali, karantina dönemini pek çok ünlü isimden farklı olarak verimli bir şekilde değerlendirdi ve sevenlerine yeni şarkılar armağan etmek için çalışmalar yaptı.

Ziynet Sali, geçen gün bu projeler kapsamında bir fotoğraf çekimi de gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle bu özel kareleri paylaşan Sali bununla da yetinmeyerek karavanında beklerken çektiği selfieleri takipçilerinin beğenisine sundu.

Ancak Ziynet Sali’nin bazı takipçileri ona, paylaştığı kareler üzerinden kilo aldığı yönünde yorumlarda bulundu.

Güzel şarkıcı bir takipçisinin ‘yanaklarınızda botoks var ya da Photoshop yapılmış’ şeklindeki yorumuna “kilo alınca direkt botokslu oluyorum yanaklarım çıkıyor” şeklinde bir yanıt vererek kilo aldığını iddia eden takipçilerini haklı çıkardı.

blank
Ziynet Sali
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.