Ziynet Sali: Aşk her dilde yürekleri dağlar

Kuzey Kıbrıs Merit Royal’de sahne alan Ziynet Sali, kırmızı pullarla işlenmiş, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırırken, seslendirdiği şarkılarla kendisini izlemeye gelen misafirlere kimi zaman romantik kimi zaman coşku dolu anlar yaşattı.
Ziynet Sali konseri muhteşem bir ney ve ud solo ile başladı. Kırmızı derin yırtmaçlı uzun elbisesinin içindeki göz alan kırmızı pullarla süslenmiş minisi, bantlarla boynunu saran ve aynı zamanda derin göğüs dekoltesine sahip elbisesi ve bukleli saçları ile gözlere hitap eden Ziynet Sali, “Çeyrek Gönül” şarkısıyla konserine duygusal bir giriş yaptı.

Sanatçı, “Sanki evime gelmişim de eşim, dostum beni karşılamış gibi hissediyorum. Çok güzel bir gece diliyorum hepinize. Hoş geldiniz” diyerek misafirleri selamladı. “Kalpler çeyrek kalmasın ama yataklar dağınık kalabilir” diyerek son albümünden “Dağınık Yatak” şarkısı ve sonrasında da albüm şarkılarıyla programına devam etti.

“Kırmızının Enerjisine İnanırım”

“İşte Benim Stilim” programında giydiği elbisesini, kırmızının enerjisini çok sevdiği için yeniden giydiğini ama kendisini izlemeye gelen konuklardan biriyle pişti olduğunu söyleyerek dert yanan sanatçı, “hatta basın mensubu arkadaşlar, aramızda para toplayalım, size bir kıyafet alalım, aynısını giymeyin dediler ama kıyafetin ne önemi var gönüllerimiz bir ya yetmez mi? Herkesin hayatında her şey güzel olsun inşallah” diyerek sözlerini “Her Şey Güzel Olacak” şarkısıyla namelendirdi.

“Aşk Her Dilde Yürekleri Dağlar”

Duygusal şarkıları ile sahnede bir peri kızı gibi görünen ünlü şarkıcı, aşk şarkılarını seslendirirken herkesin yanındakinin kıymetini bilmesini, birbirine seni seviyorum demesini ve sıkı sıkı sarılmasını istedi. Şarkılarının bir kısmını Türkçe bir kısmını ise Rumca söyleyerek, aşkın her dilde yürekleri dağladığına bir kez daha vurgu yaptı.

“Muhteşem Dans Şov ile Ziynet Sali”

Hayranlarıyla sık sık sahneden sohbet eden Ziynet Sali, Gaziantep’ten gelen misafirleri için jest yaparak “Antep’in Hamamları” şarkısını söyledi. Sonrasında 90’ların hit olmuş şarkılarını ardı ardına sıraladı. Hareketli şarkılarını muhteşem görsel dans şovlarıyla süsleyen sanatçının sahnesi görülmeye değerdi.

“Prensesler Gibi Ağırlandım”

Sanatçının hareketli şarkılarında hayranları bir an olsun yerinde oturmadı. Ziynet Sali’ye Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar ve Merit Royal Casino Genel Müdürü Muhammet Yılmaz adına çicek takdim edildi ve sanatçı “prensesler gibi ağırlandım” dediği Merit Grubu’na teşekkür ederek, “İntizar” şarkısıyla sahnesine devam etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.