Ziynet Sali: 2019’da sınırsız hayalleriniz olsun

2019 yılına Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de hayranlarıyla birlikte giren Ziynet Sali, kırmızı transparan parlak payetli kıyafeti ile dikkatleri üzerine çekti.

“2018’in son saatlerinde güzel şarkılarla 2019’a gireceğiz” diyerek konser salonunu dolduran yaklaşık bin 600 kişiyi selamlayan Ziynet Sali, şarkıları kadar yaptığı danslarla da büyük beğeni kazandı. Özellikle beline bağladığı İspanyol eteğiyle yaptığı dans şovda büyük alkış aldı.

blank

Türkçe’nin yanı sıra Rumca ve İspanyolca seslendirdiği parçalarla konuklarına adeta müzik ziyafeti sunan Ziynet Sali, tempoyu hiç düşürmedi. “Bütün keder ve ızdırapları geride, 2018’de bırakıyoruz. Hiç biri 2019’a bizimle gelmiyor. Anlaştık mı? 2019’da sınırsız hayalleriniz olsun” diyen Ziynet Sali, küçük bir hayranını sahneye alarak öz çekim yaptı. Geri sayım yaparak hayranlarıyla birlikte yeni yıla giren Ziynet Sali, yeni şarkısı “Sana ne”yi seslendirerek, “2019 mottomuz bu olacak” dedi. Ziynet Sali, bir hayranını da kırmayarak sahneye aldı ve evlilik teklifi yapmasına izin verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.