Zirveyi Sefirin Kızı dizisine kaptıran Çukur dizisi için harekete geçildi

Son bölümüyle zirveyi Sefirin Kızı dizisine kaptıran Çukur dizisi için harekete geçildi. Dizinin kadrosuna Alara Turan da dahil oldu.

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen Çukur’a Alara Turan da dahil oldu. Alara Turan, ‘Songül’ karakteriyle Akın’ın eski kız arkadaşını canlandıracak.

blank
Alara Turan

ALARA TURAN KİMDİR?

Alara Turan, 14 Eylül 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Murat Daltaban gibi isimlerin yer aldığı Kardeş Çocukları dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan ve Hayal karakterine hayat veren Alara Turan, 1.68 metre boyunda, 58 kilo ve Başak burcudur.,

Sefirin Kızı sonunda Çukur’u tahtından etti!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.