Zirvenin Adı: Paramparça

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Barış Falay ve Ebru Özkan, gibi başarılı oyuncuların paylaştığı “Paramparça” dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle iki grupta da reytinglerde birinciliğe oturdu.

Paramparça zirveyi bırakmıyor!

Paramparça; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 8,52 reyting ve yüzde 20,88 izlenme payı, ile milyonları ekran başına kilitledi ve yine günün en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok dikkat ettiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 9,01 reyting ve yüzde 20,68 izlenme payı ile birinci oldu.

Cihan küllerinden yeniden doğdu!

Dün akşam ekrana gelen bölümde Dilara’dan şirketin yönetimini devralan Cihan başarılığı bir ortaklığa imza attı. Cihan’ın bu başarısıyla deliye dönen Harun elindeki son kozları oynamaya karar verdi ve Gülseren ile tanıştı.

Yepyeni bir Gülseren…

Cihan’ın başarısıyla gurur duyan Gülseren ise Cihan’ı taşıyıp taşıyamayacağı endişesine düştü ve işe, dış görünüşünü değiştirmekle başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.