Zinedine Zidane, akılalmaz teklifi kabul etti

2022 Dünya Kupası’nda Katar Milli Takımı’nın başına geçecek olan Zinedine Zidane, senelik 50 milyon Euro kazanacak!

Real Madrid ile 3 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırarak rekora imza atan ardından da şok bir kararla görevinden istifa eden Zinedine Zidane Katar Futbol Federasyonu’nun yaptığı astronomik teklifi kabul etti. 2022’de Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda takımın başında olması için senelik 50 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme teklif eden Katar Fransız teknik direktör ile el sıkıştı.

Yeni takımında toplamda 200 milyon Euro (1 Milyar 77 Milyon 60 Bin TL) gelir elde edecek Zidane, bu anlaşmayla yeni bir rekorun sahibi oldu. Tüm dünyanın ağzını açık bırakan imza sonrası Zidane yıllık 26 milyon Euro kazanan Mourinho’nun rekorunu kırmış olacak.

İşte dünyanın en çok kazanan teknik direktörlerinde yeni liste…

Zidane (50m)

Mourinho (26m)

Lippi (22m)

Simeone (21m)

Guardiola (20m)

Cannavaro (15m)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.