Zeytinburnu Belediyesi’nden 44 Okula Tadilat Desteği

Yaz tatili dönemi boyunca ilçedeki 44 okulda çalışmalarını sürdürecek olan Zeytinburnu Belediyesi, okulların tadilat, boya, bakım ve tamir gibi ihtiyaçlarına çözüm sunacak.

Zeytinburnu’ndaki okulların tamir, bakım, onarım işleri belediyeye emanet. Yaz tatili döneminde ilçe sınırları içerisinde eğitim veren 44 okulun bakım çalışmalarını üstlenen Zeytinburnu Belediyesi, tüm okulların boya yenilemesini yaparken, tadilat işlemelerini de gerçekleştirecek. Okullarda tespit edilen ihtiyaç listesine göre yaz boyunca; iç ve dış cephe boyaları, kapı, pencere, çatı onarımı, dış cephe mantolama, spor alanlarının tadilatı, engelli rampası yapımı, bahçe duvar ve demir parmaklıların imalatı, merdiven tamir ve yapımı, tuvaletlerin yenilenmesi, ısıtma, aydınlatma ve su tesisatlarının yenilenmesi gibi kapsamlı çalışmalar yürütülecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.