Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’dan Sinop Ziyareti

Sinop’un Erfelek ve Dikmen Belediyelerini ziyaret eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, bölgede esnaf ve vatandaşlara da ziyaretlerde bulundu. Başkan Arısoy, eski Zeytinburnulu hemşehrileriyle de bir araya gelip, sohbet etti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un Anadolu’daki kardeş belediyelere ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Karadeniz’in incisi Sinop’un Erfelek ve Dikmen Belediyelerini ziyaret eden Başkan Arısoy, yöre sakinleriyle de bir araya geldi. İlçe ve köylere ziyarette bulunup, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Arısoy, eski Zeytinburnulu hemşehrileriyle de bir araya geldi. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta ve Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Mehmet Çakır ile birlikte ilk olarak Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun’u ziyaret eden Başkan Arısoy, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar’a da ziyaretlerde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.