Zeynep Türkeş “Tok Sevdalar” ile iddialı geliyor

1995 yılında ilk albümü “İnadı Bırak” ile başarılı bir çıkış yaparak 90’lı yıllara damga vuran albümün hit şarkısı Memedim ile sadece Mehmetçik ailelerinin yüreğine değil, tüm vatana, millete, tüm milliyetçilik duygularına dokunarak tek bir yürekte onurlu gözyaşı akıttırarak milyonların gönlünde taht kuran Zeynep Türkeş iki yıl aradan sonra, aranjesini Sonay Yağız’ın yaptığı, söz ve müziği yine birçok eseri gibi kendisine ait, ailecek kendi kurmuş oldukları MKT Yapım imzalı “Tok Sevdalar” adlı yeni single çalışmasını sevenleriyle buluşturmak üzere geri sayıma başladı.

“Tok Sevdalar” adlı yeni single çalışması 19 Kasım 2021’de tüm dijital platformlarda yerini alarak müzikseverlerin kulak pasını silmek üzere anne karnında dünyaya gelmek için sabırsızlanan bebekler gibi heyecanla tekmelerini atıyor.

Fotoğraf sanatçılığı ile de tanınan, kendi tasarım şirketini kurduktan sonra basketbol menajerliğinde de başarı kazanan ve sanatçının da menajerliğini yürüten eşi Can Yalman ve ilk çıkışından beri menajerliğini yapan babası Mustafa Kemal Türkeş ve annesi Vesile Türkeş’le hem Hostel Memedim Zeynep’s’i işlettiği hem de doğa içerisinde yaşamayı tercih ettiği Muğla iline bağlı antik bir kent İasos’ta Ozan Ozan yönetmenliğinde çekilen “Tok Sevdalar”ın klibi de Zeynep Türkeş’in doğum günü olan 21 Kasım’da kendi YouTube kanalında yayınlanacak. Klipte, sevenlerinin özlemle beklediği sanatçının güzelliği, antik kentin büyüleyici görselleri ve Ege’nin eşsiz mavilikteki deniz üçgeni içerisinde izleyici duygudan duyguya geçiş yaşayarak hem sanatçıya hem tarihe hem de bakirliğe hasretini dindirmiş olacak.

Gece gündüz vatan topraklarını korumak için nöbet tutan askerlerimiz için pek çok konserde yer alan, gazilerimizle şehitlerimiz adına kendileri ve aileleri için düzenlenen moral günlerine katılan, tüm Türk halkının sevgisini kazanarak genç yaşta efsane olabilmeyi başaran Zeynep Türkeş hem yorumu ve vücut diliyle hem ses rengi ve hitap edeceği şarkı ve şarkıların doğru seçimiyle kalıcı olmayı başarmış bir isimdir. Üretken bir sanatçı olup birçok esere kendi imzasını koysa da ailesiyle el ele emek vererek çalışmalarını yapıyor olması başarısını ikiye katlamakta. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Atatürk’ün dile getirdiği Türklerden, doğrulardan ve çalışkanlardan biri olmanın gururunu taşıyan Zeynep Türkeş İ.T.Ü. Devlet Konservatuarı, Şan Bölümü mezunudur. “Dudaklarımda Sevdan”, “İlk Aşk”, “Halalzade”, “Kara Kaplı Kitap”, “Yıkıl” adlı albümleri ve “Kork Benden” ile “Mayın” adlı single çalışmalarıyla her daim zirvede kalmayı başarmıştır. Zaman zaman ekran ve sahneye ara vermiş olsa da üretkenliğine hiç ara vermeden devam eden sanatçı yaşadığı İasos’un Kıyıkışlacık Köyü’ndeki evinde donanımı tam stüdyolarında kendi kayıtlarının yanı sıra prodüksiyonlara da imza atıp, bunca yıllık deneyimlerini genç yeteneklerle paylaşarak onlara yardımcı olmanın hazzı içinde. Tüm bunlarla birlikte gelen dizi müziği teklifleri üzerinde çalışmalarını da sürdürmekte.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.