Zeynep Korel’den “Elimde Bergüzar Korel’in kasedi var!” iddialarına cevap

Oyuncu Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel, YouTube’da Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın “Magazin Noteri” programında önemli açıklamalarda bulundu.

Zeynep Korel daha önce, “Amerika’da temizlikçilik yaparak geçimini sağlıyor” haberleri ile gündem yaratmıştı. Hülya Darcan ve Tanju Korel’in büyük kızı Zeynep Korel, kardeşi Bergüzar Korel ve annesi ile ilgili olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Son olarak Zeynep Korel, YouTube’da Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın “Magazin Noteri” programında konuştu.

“ÇOK AĞLADIM”

Programda Hindistan’a seyahat ettiğini anlatan Zeynep Korel, “Hülya Darcan’ın diğer evladını seçip benimle bütün ilişkisini bitirmesi nedeniyle çok ağladım ve bu yüzden de Hindistan’a gittim” dedi ve şu açıklamalarda bulundu:
“Temizlik yaptığımı açıklayınca ailem beni engelledi. Bana aile içinde olan 2 kişiden bir haber geldi. Emel Müftüoğlu benim kardeşimi arıyor ve araması için bir telefon numarası veriyor. Bergüzar da arıyor, telefondaki adam kardeşime ‘Bergüzar Hanım, ben ablanızla konuştum. Sizin bir kasetiniz varmış, ablanız bana onu sattı diyor’. Kardeşim de panik yapıyor. Bergüzar da ‘Ne kasedi kardeşim!’ deyip kapatmıyor, korkuyor. Hülya Hanım ile Bergüzar panikle telefon numaralarını değiştirmişler.”

Zeynep Korel, Bergüzar Korel ve annesi Hülya Darcan’a seslenip böyle bir şeyin olmadığını söyleyerek, “Korkmalarını gerektirecek bir şey yok. Ne kasedi yahu?” ifadelerinde bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.