Zeynep Koçak’a ilk kez Demet Özdemir-Oğuzhan Koç aşkı soruldu

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan sürpriz aşkı sonrası gözler Koç’un eski sevgilileri, Demet Özdemir’in de eski arkadaşları olan Zeynep Koçak ve Yağmur Tanrısevsin’e çevrilmişti. Zeynep Koçak’a ilk kez Demet Özdemir-Oğuzhan Koç aşkı soruldu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un sürpriz aşkı 2021’in ilk günlerinde magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili daha önce inkar ettikleri birlikteliklerini itiraf etmek zorunada kaldı. Oğuzhan Koç’un eski sevgilileri Yağmur Tanrısevsin ve Zeynep Koçak’ın Demet Özdemir’le de yakın arkadaş olması “dost kazığı” yorumlarına sebep oldu. Koç’un Yağmur Tanrısevsin ile birlikteyken de Demet Özdemir’le aşk yaşıdığı iddiaları gündeme geldi.

Aynı iddialar ve tartışmalar Oğuzhan Koç Çok Güzel Hareketler Bunlar’da birlikte çalıştığı eski sevglisisi Zeynep Koçak’tan ayrılıp Yağmur Tanrısevsin’le aşk yaşamaya başladığında da gündeme gelmişti.

Önceki gün Bebek’te görüntülenen Zeynep Koçak’a Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in sürpriz aşkı soruldu.

KOŞAR ADIMLARLA UZAKLAŞTI

Magazin gündemine bomba gibi düşen Demet-Oğuzhan ilişkisi hakkındaki sorularına cevap vermeyen Koçak, koşar adımlarla uzaklaştı.

Zeynep Koçak, Demet Özdemir ile aşk yaşamaya başlayan eski sevgilisi Oğuzhan Koç’u sosyal medyada takipten çıkarmıştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.