Zeynep Casalini “Köprüler”

“Bazı aşklarda sevdiğiniz kişi sizinle olsa da, duygusal anlamda sizi çoktan bırakıp gitmiştir. İşte bunu fark ettiğiniz anda valizini hazırlayıp gitmek düşer size; özleyeceğinizi, hatta öleceğinizi bile bile…
Bu şarkı tam da böyle bir andayken yazıldı.”
Çağlar Yerlikaya (Köprüler şarkı sözü yazarı)

Zeynep Casalini, sözleri Çağlar Yerlikaya’ya, bestesi Nuri Harun Ateş’e, düzenlemesi Hüseyin Cevahir Ünal’a ait “Köprüler” isimli yepyeni şarkısını, Pasaj Müzik etiketiyle 8 Aralık’da dijital platformlarda yayınladı.

“Şiddetli, tutkulu, tıpkı Zeynep gibi bir şarkının peşindeydim. Sözlerin güzel hikayesi böyle buldu müziğini.” diyen “Köprüler”in bestecisi Nuri Harun Ateş, hikayenin en sek haliyle dinleyici ile buluştuğunu söyledi.

Zeynep Casalini’nin yeni şarkısı “Köprüler”in akustik ve dinamik yapıya sahip düzenlemesi, temiz ve dinlerken yormayan soundu ile dikkat çekiyor.

Türkiye’nin önemli müzik adamlarından Volkan Öktem(davul), İlter Kurcala(davul) ve Gündem Yaylı grubunun eşlik ettiği şarkının vokal kaydı Ankara Stüdyo Mars’ta, geri kalan tüm kayıtlar İstanbul’da Dut Yapım’da tamamlandı. Mastering’i Çağlar Türkmen miksini Uğur Memiş hazırladı.

‘Köprüler’in video klibi, birçok video’da birlikte çalıştığı yakın dostu Gürcan Keltek yönetmenliğinde çekildi. Bodrum’da eski bir tersanede başlayan çekimler tarihi yarımadanın farklı doğal mekanlarında 2 günde tamamlandı.

“Duvar”, “Dokunma Bana”, “Nilüfer”, “Unutursun”, “Yeter ki”, “İmkansız Diyemem”, “Yas Uykusu” gibi hit şarkıları ile geniş bir dinleyici kitlesinin sevdiği Zeynep Casalini, Türkiye’nin en önemli kadın vokalleri arasında yer almayı başardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.