Zeynep Bastık şarkılarını Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’de seslendirecek

Zeynep Bastık sevilen şarkılarını artık Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’de seslendirecek. Ünlü şarkıcı, ‘Zeynep Bastık ve Konukları’ ile her hafta değişik konuklarla ve yenilenmiş formatı ile yer alacağını müjdeledi.

Acun Ilıcalı’nın dijital platformu Exxen’den bomba haber! Ünlü yapımcı ve sunucu, ocak ayında yayın hayatına başlayacak Exxen için yeni bir programın daha müjdesini verdi.

Her geçen gün yeni proje ve ünlü isimleri bünyesine katarak haber olan yeni dijital platform Exxen’de Zeynep Bastık sürprizi yaşanıyor.

Exxen ne zaman açılacak, yayın tarihi belli mi? Exxen ücreti ne kadar olacak?

Acun Ilıcalı’nın sosyal medyadan “Zeynep Bastık ve Konukları ile müzik şölenine hazır olun! Hem müziğe doyacaksınız hem de sohbete” notu ile paylaştığı haberi, ünlü şarkıcı sevenlerine Instagram story’sinden şu paylaşımla müjdeledi:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.