Zeynep Bastık sahnelere ara veriyor: Kötü haberi böyle duyurdu

Şarkıcı Zeynep Bastık, iki gün önce merdivenlerden kayarak omurga kemiklerini kırdı. Bastık, sosyal medya hesabından bir süre sahnelere ara vereceğini söyledi.

YouTube video

Şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından 2 gün önce merdivenden düştüğünü ve omurga kemiklerinin kırıldığını açıkladı.

Bir süre sahnelere ara vereceğini belirten Bastık, “Selam dostlar. Ben iki gece önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum. Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım. Ciddi ağrılar ve harekete bağlı sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir süre konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da bunun için üzgünüm… Lütfen nereye bastığınıza, sağınıza, solunuza dikkat edin. En kısa zamanda bomba gibi dönmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.