Zeynep Bastık “Şahaneyim”

Murat Dalkılıç ile birlikte yaptığı “Lüzumsuz Savaş” düetinin ardından müzik listelerinde uzun süre üst sıralarda yer alan Zeynep Bastık, DMC etiketiyle yayınlanan, söz ve müziği Murat Dalkılıç- Caner Yemez’e, aranjesi İskender Paydaş’a ait “Şahaneyim” adlı yeni parçası ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. İstanbul’un en önemli eğlence mekanlarından biri olan gizli kalsın ‘da yaptığı sahne performansı İle Türkiye’nin en ünlü yıldızlarının sahnesini en çok izlemeyi tercih ettiği yorumcu olarak işaret edilen Bastık için; “Ünlülerin şahane yorumcusu piyasaya çıktı” yorumu yapıldı.

Ünlü yönetmen Eray Altay yönetmenliğinde İstanbul’da çekilen klipte 90’lar teması yansıtıldı. Şarkıcı Bastık ’e klipte sokak kaykaycıları, bisikletçiler ve patenciler ile toplam 35 kişilik ekip eşlik etti. Zeynep Bastık daha önce Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç’ın vokalistliğini yapmıştı. Projenin prodüktörlüğünü Murat Dalkılıç üstlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.