Zeynep Bastık, Avrupa turnesine hazırlanıyor

Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, organizasyonu Gergedan Yapım ve Hypres işbirliğiyle yapılacak olan Avrupa turnesine hazırlanıyor.

7 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla buluşup, Mustafa Sandal ile düet yaptığı ‘Mod ‘ şarkısını ilk kez seslendirecek olan Zeynep Bastık, sonrasında ayağının tozuyla Londra’ da konser verecek.

Bastık’ın 27 Aralık’ta Almanya Köln’de vereceği konserin biletleri de şimdiden tükendi. 1000 kişilik konser salonu, bir ay öncesinden ‘sold out’ olunca, konser 3 bin kişilik Theater am Tanzbrunnen mekanına alındı.

Bostancı Gösteri Merkezi konserinin ardından İngiltere, Hollanda, İsviçre ve Almanya’da konser verecek olan Bastık, turneyi Stuttgart’ta tamamlayacak.

blank
Zeynep Bastık

İşte Bastık’ın konser takvimi:

9 Aralık- Londra O2 Forum Kentish Town
21 Aralık- Amsterdam Melkweg
22 Aralık- Frankfurt Batschkapp
24 Aralık- Zürih Kaufleuten
26 Aralık- Berlin Festsaal Kreuzberg
27 Aralık- Köln Theater am Tanzbrunnen
28 Aralık- Stuttgart Lka Longhorn

Zeynep Bastık, imza attığı skandallarına bir yenisini daha ekledi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.