“Zevcat” Filminin okuman provası yapıldı

2022 yılının beklenen filmleri arasında yer alan ‘’Zevcat’ın oyuncuları okuma provası için önceki gün Levent Loft’ta bir araya geldi.

Başrollerini Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün ile çocuk oyuncu Ebrar Alya Demirlek gibi isimlerin paylaştığı filmin çekimlerine temmuz ayının ortasında başlaması planlanıyor. Eylül ayında Amerika’daki gerçekleşecek gala ile vizyona giriş yapacak olan “Zevcat” adlı eserin Altayaz Production ile Kum Film ortak yapımı olurken yönetmen koltuğunda Meryem Beyza Er oturuyor.

Filmle ilgili görüşleri sorulan Cemal Hünal’a “Nasıl bir rolde karşımıza çıkacaksınız?” sorusuna ” En kötüsü olarak çıkacağım. Bende çok neşeli şeyler beklemeyin.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde babalar gününde ailesinin Hünal’a yaptığı sürpriz hakkında da konuşan oyuncu, “Hayatımda en sevdiğim insan eşim diyebilirim. Bizimkiler ile hayat her gün sürpriz, onun için çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

Filmde “Kadir” karakterine hayat verecek Cemal Hünal’ın eşini oynayan Hande Subaşı, rol aldığı ” Filiz” karakteri hakkında “Evlendiği günden beri kocası Kadir’den şiddet gören, zaman zaman kocası tarafından cezalandırılmak için yaşadıkları yerin katında kitlenin bir çocuk annesine hayat vereceğim. ” derken basın mensuplarının Subaşı’na ” Sizin özel hayatınız da zor bir süreçten geçtiğiniz olduğu veya psikolojik olarak bir şiddete maruz kaldınız mı?” sorusuna ” Kim muhteşem ve kusursuz bir hayat yaşıyorum derse yalan olur. Tabii ki hayattaki seçimlerimiz, o dönem karşımıza çıkan insanlar, yaşadığımız olaylar hayatımızı bir şekilde şekillendiriyor. Ben öyle bir durum yaşamadım. Hayattaki hatalarımdan ders çıkarmaya çalışıyorum sadece” cevabını verdi.

blank

FİLM HAKKINDA:

Girişimcilik kursunu yeni bitirmiş ‘Bahar’ın kendi atölyesini açma hayalleriyle yaşarken yolu evli ve çocuklu Kadir’le karşılaşmasından sonra yaşanan acıklı olaylar silsilenin anlatıldığı ‘Zevcat’ filminin sonbaharda sinema izleyicisiyle buluşması planlanıyor.

Cemal Hünal , Hande Subaşı, Yağmur Ün, Ebrar Alya Demirbilek’in kadrosunda yer aldığı, yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Meryem Beyza Er’in oturduğu, Mert Selek ve Meryem Beyza Er’in birlikte kaleme aldığı “Zevcat” Amerika ve Türkiye’de vizyona girecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.