Zerrin Özer uzun bir aradan sonra ilk adımlarını attı

Sabah’tan Gökhan Gökduman’ın haberine göre TRT Müzik’teki programı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özer, şunları söyledi…

“Fizik tedavi görmeye başladım, daha iyiyim. Bugün ilk defa ayakta şarkı söyledim… Bu mutluluğu tarif edemem. İlk zamanlarda kendimi zorlayıp ayağa kalkıp yürümek istedim. O sırada ayak parmaklarımı kırdım. Bu durum beni daha da zorladı.”

GÜZEL MESAJLAR MOTİVE ETMİŞ

Sevenlerinin desteğinin iyileşmesinde etkili olduğunu ifade eden Özer, “Öylesine güzel mesajlar aldım ki, bunlar beni motive etti” dedi.

Konser vermeyi çok özlediğini de belirten Zerrin Özer, sözlerine şöyle devam etti:

“Bayram sonrası kendimikonserlere vereceğim. Önümüzdeki hafta stüdyoya giriyoruz. Ağustos’ta dört şarkılık bir single çıkarmayı planlıyorum. İlk kez açıklıyorum… Albümümde vefatından sonra tanıdığım ve sesine hayran olduğum Azer Bülbül’ün şarkılarını okuyacağım. Arabesk okurken hakkını vermek lazım; yaşanmışlık lazım, ruh lazım. Arabesk yaparsam kralını yaparım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.