Zerrin Özer: Hüyla Avşar kötü gün dostudur

Yanlış ameliyat sonucu yürümekte zorluk geçiren Zerrin Özer, ‘Harbiden Git’ şarkısında klip çekti. Geçirdiği zor dönemlerde arayan ya da aramayanların olduğunun altını çizen Özer, ‘’Hiç kimseye kırgın değilim. Hüyla Avşar mesela çok kötü gün dostudur. Kimse bilmez bunu. Çünkü her şeyi gizli yapar” diyerek Avşar Kızı’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Azer bülbül unutulmasın

Merhum sanatçı Azer Bülbül’ün ‘Duygularım’ adlı şarkısını okuyan sanatçı, Bülbül hakkında da konuştu. “Keşke Azer Bülbül’ü ölmeden önce tanıma fırsatım olsaydı” diyen sanatçı, “Çok iyi biriydi. Onun unutulmasını istemiyorum. Azer Bülbül’le çok çalışmak isterdim’’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.