Zerrin Özer: Başkan Erdoğan’a vefam ve sevgim büyüktür

Sanatçı Zerrin Özer, “Ben Başkan Erdoğan’ı insan olarak çok seviyorum. Japonya’dayken bile ameliyatımla yakından ilgilendiler. Kimse aramazken doktorları dahi aradılar. Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdiler. Bu yüzden kendisine vefam ve sevgim büyüktür” dedi.

Türkiye turnesinden ve seyirciyle ilişkisinden bahsedip genç şarkıcılarla ilgili değerlendirmelerde bulunan sanatçı Zerrin Özer, sağlığına ilişkin bir soruda ise Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a değindi.

Sağlık sorunları yaşadığını ama bunların geride kaldığını anlatan, hayat felsefesinin de “Ölümsüzlüğün dışında her şey imkanlıdır” olduğunu söyleyen Özer, “Sağlık sorunları yaşadığınız dönemde Başkan’ımız sizinle yakından ilgilendi değil mi?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Ben kendilerini insan olarak çok seviyorum. Japonya’dayken bile ameliyatımla yakından ilgilendiler. Kimse aramazken doktorları dahi aradılar. Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdiler. Bu yüzden kendisine vefam ve sevgim büyüktür.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.