Zerrin Özer: Aleyna Tilki ukala ve küstah

Hülya Avşar’ın sunduğu ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ programının bu haftaki konuğu Zerrin Özer oldu.

Zerrin Özer, ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ programında çarpıcı itiraflarda bulundu.

“PİŞMANLIK DUYUYORUM”

“Yurt dışından çok teklif geldi, annem yanıma gelmediği için kabul etmedim” diyen usta sanatçı, “Amerika’dan, Almanya’dan bir çok bağlantı kuruldu. Beni Amerika’da sahneye çıkardılar herkes ayağa kalktı. İrlanda da festivale gittim, senfoni orkestrasının başındaki yetkili ülkesinde kalmam için çok ısrar etti. Annem yanıma gelmediği için teklifleri kabul etmedim. Yurt dışı defteri de o zaman kapandı. Şimdi pişmanlık duyuyorum” şeklinde konuştu.

“BİR ERKEĞE GÜVENMEM HALA ÇOK ZOR”

19 yaşında başına gelen tecavüz olayı ile ilgili de açıklamalar yapan Zerrin Özer, “Uzun bir süre siyah gözlükle ekrana çıktım. Bunun nedeni insanlar gözlerimi görmesin diye. Şimdi bakıyorum da o zaman yaşadıklarım beni artık olumsuz etkilemiyor, daha da çok hırslandırıyor. Bu olaydan sonra bir erkeğe güvenmek benim için hala çok zor” ifadelerini kulladnı.

“ALEYNA TİLKİ UKALA VE KÜSTAH”

Hülya Avşar’ın sesini ‘Tek başına Ordu’ olarak tanımladığı Özer, genç Popstar Aleyna Tilki hakkında, “Ukala ve küstah. Bu bence çok fazla, o dozu doğru ayarlamak lazım. Ama çok beğeniyorum, yaşından büyük konuşuyor. Sempatikliği antipatikliğe dönüştürmemesi gerekiyor, ama başarılı buluyorum” yorumunu yaptı.

“ARTIK AŞK İSTİYORUM”

Yeni bir ilişkiye hazır olduğunu ve artık aşk istediğini dile getiren 59 yaşındaki şarkıcı, çocuk vurgusu da yaparak, “Çocuğumun olmasını çok isterdim. ‘İyi bir anne olur muydum, çocuğum nasıl olurdu acaba?’ diye çok merak ediyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.