Zengin ve Yoksul, tanıtımlarıyla çok konuşuldu

Yapımını NTC Medya ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer’in oturduğu Zengin ve Yoksul, tanıtımlarıyla çok konuşuldu.

Dün akşam yayınlanan iki yeni tanıtımı ile sosyal medyanın gündemine oturan dizide en çok ilgi çeken isimler Karan ve Aziz karakterlerini canlandıran Gökhan Alkan ve Osman Sonant oldu. Kızının Aziz’i suçladığı teaser için izleyicilerin Osman Sonant’a yazdığı ‘sen iyi bir insansın üzülme’ yorumları dikkat çekerken, Gökhan Alkan ile ilgili olarak ‘seni ve sesini çok özlemişiz’ yorumları yapıldı.

Farklı hayatlara sahip ailelerin ortak hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan Zengin ve Yoksul, Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Damla Colbay, Elif Doğan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner gibi ekranların sevilen oyuncularıyla en kısa zamanda ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Zengin ve Yoksul – İlk Tanıtım

YouTube video

Zengin ve Yoksul – 2. Tanıtım

YouTube video

Zengin ve Yoksul – 3. Tanıtım

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.