Zemheri’nin 2. bölüm 3. tanıtımı yayınlandı

Show TV’de geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başlayan Ay Yapım imzalı Zemheri’nin 2. bölüm 3. tanıtımı yayınlandı.

Ayaz ve Firuze’nin gelecek planları kurduğu duygusal anların ekrana geldiği tanıtıma Sezen Aksu’nun seslendirdiği “Unutamam” şarkısı eşlik ederken, ikilinin gözyaşlarıyla örülü hesaplaşmaları dikkat çekiyor.

ZEMHERİ’NİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Zemheri Çarşamba akşamı heyecan dolu 2. bölümüyle ekrana gelecek. Firuze babasını kurtarmak için girdiği yolda aynı anda Ayaz’la da sınanacağını anladığında büyük bir şok yaşar. Ayaz da Firuze’yi karşısında görmeyi beklememektedir, aklında bir sürü soruyla onun karşısına çıkar. Bu hesaplaşma ikisi için de çok zorlu olacaktır. Ertan bir yandan kazanın suçunu üzerinden atmak için hamlelerini büyütürken, bir yandan da Firuze’yi sınar. Berrak Ayaz’la gelecek planlarını netleştirmek niyetindedir ancak ailesinin önüne çıkardığı sorunlarla uğraşmak zorunda kalır. Aliye Faruk’un izini sürüp onun nerede olduğunu anladığında, öğrendiği gerçek onun için büyük bir yıkım olur. Firuze babasını kurtaracak görüntülerin peşine düşer. Sonucunda ulaştığı gerçek kalbinin bir kez daha derinden yaralanmasına sebep olur. Üstelik Ayaz da Firuze’yle ilgili aklındaki sorularına cevap ararken yaşayacağı büyük acıdan habersizdir.

Hilal Saral’ın yönetmenliğinde, Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan, Ay Yapım imzalı Zemheri’de Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Lila Gürmen, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi oyuncular yer alıyor.

Ay Yapım imzalı Zemheri Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.