‘Zemheri’de Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse ağabey ile kardeşi canlandıracak

Yer aldıkları projelerle büyük bir hayran kitlesine sahip başarılı oyuncular Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse, bu kez Ay Yapım imzalı Show TV’nin iddialı yeni dizisi ‘Zemheri’de iki kardeşe hayat verecek.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı ve Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı 2020’nin ilk haftalarında Show TV’de başlayacak olan ‘Zemheri’nin karakterleri oldukça ses getirecek. Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi usta ve genç isimleri bir araya getiren ‘Zemheri’de Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse birbirine çok düşkün olan ağabey ile kardeşi canlandıracak.

blank
Caner Cindoruk – Hazal Filiz Küçükköse

Aşk ve adalet kavramlarının güçlü şekilde hissedileceği dizide Caner Cindoruk’un hayat verdiği Ertan karakteri kardeşi Berrak’ın mutlu olması için gözü kapalı her yolu denerken, Hazal Filiz Küçükköse’nin canlandırdığı Berrak da istediğini elde etmek için her şeyi yapacak.

İki kardeşin dengeleri değiştireceği ‘Zemheri’, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile çok yakında Show TV’de…

Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz’lı ‘Zemheri’ tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.