“Zemheri” tam kadro ilk bölümü birlikte izledi

Ay Yapım imzalı, Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, zengin oyuncu kadrosuna sahip ‘Zemheri’, dün akşam Show TV’de ekran yolculuğuna başladı. Merakla beklenen dizinin ilk bölümünü, tüm ekip beraber izleyerek bu heyecanı birlikte yaşadılar.

Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi usta ve genç isimleri bir araya getiren, yayınlanan ilk tanıtımından itibaren heyecan uyandıran ‘Zemheri’, ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi.

Ay Yapım imzalı dizinin ilk bölümünü tüm ekip bir arada izledi. Oyuncularla birlikte yönetmen Hilal Saral ve senarist Sema Ergenekon, bu heyecanı birlikte yaşadılar. Bölümün sonunda birbirlerini tebrik eden ve pasta kesen ekip, gecenin hatırası olarak bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

blank
Zemheri

Show TV’de ekranlara gelen dizinin ilk bölümünde Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan’ın canlandırdıkları Ayaz ve Firuze arasındaki aşk izleyenleri büyüledi. İki kardeş olarak izlediğimiz Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse’nin karakterleri de büyük merak uyandırdı. Dizi, sosyal medya mecrası Twitter’da çok konuşularak uzun süre TT listesinde kaldı.

‘Zemheri’, yeni bölümüyle 22 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Zemheri’nin ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı! Zemheri’nin ilk bölümünde neler oldu?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.